The Netherlands

, ,

Uitnodiging Open NK Masters 2022

In 2019 vond in Alphen aan den Rijn het eerste Open NK Masters plaats. Na twee jaar corona organiseert De Robben op 2 juli de tweede editie van dit leuke evenement. De Hilversumse club hoopt op zoveel mogelijk teams zodat er in verschillende leeftijdsklassen (bijvoorbeeld 35+, 50+, 60+ enz.) kan worden gestreden om de Nederlandse titel. Geef je dus snel op!

Gratis buffet en mooie prijzen
Je mag meedoen met je team waarmee je competitie speelt, maar je kunt ook zelf een team samenstellen. Een mooie gelegenheid om je teamgenoten van vroeger weer eens op te trommelen voor een leuk toernooi. Ontmoeten, lol hebben en een gezond portie fanatisme staan centraal.

Deelname is gratis en gastheer De Robben verzorgt ook nog eens een buffet op zaterdagmiddag. De KNZB regelt de scheidsrechters en juryleden. De winnaars ontvangen spetterende prijzen.

Vooralsnog vindt het toernooi plaats op zaterdag 2 juli, maar bij veel aanmeldingen wordt er zo nodig ook op zondag 3 juli gespeeld. Om het programma vast te stellen, vraagt de organisatie om je team uiterlijk op 1 mei aan te melden.

Aanmelden
Schrijf je team uiterlijk 1 mei in door te mailen naar Gijze Stroboer (gijzes@gmail.com) voorzien van:

  • Teamnaam
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres contactpersoon / aanvoerder
  • Leeftijdscategorie

Vragen? Neem contact op met Gijze Stroboer via gijzes@gmail.com of 06 52 342 462.

 

 

 

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Gerelateerde artikelen

EK Masters

29 AUG t/m 4 Sep 2022

Het EK masters waterpolo zal gehouden worden in Centro Federale Polo Natatorio di Ostia nabij Rome.

- Roma 2022 -

Meest bekeken
Sponsor Hosting
Catagorie├źn